2019 - 2020 Eğitim Öğretim Dönemi Hakkında

Anaokulu Oryantasyon Programı Hakkında bilgi için tıklayınız.

Anaokulu 4 Yaş (2015 doğumlular) sınıf kontenjanımız dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz.

1. sınıflarımızın kontenjanları dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz.

1. Sınıfa başlayacak öğrencilerimizin; öğretmen ve arkadaşlarıyla tanışmalarını sağlamak, yeni bir sosyal ortama geçişlerini kolaylaştırmak ve okulun fiziksel yapısını tanımalarını sağlamak amacıyla 6 Eylül 2019 Cuma günü saat 10.00 - 11.30 arası oryantasyon programı yapılacaktır. Öğrencilerimiz oryantasyon gününde okula serbest kıyafet ile geleceklerdir. Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte iken siz velilerimiz ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Eğitim Öğretim Dönemimiz, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü 08.30'da başlayacaktır. Oryantasyon çalışmalarına katılım, öğrencilerimizin okula uyumları açısından son derece önemlidir.

5. Sınıflara 2 – 6 Eylül tarihlerinde 9.00 – 13.00 saatleri arasında İngilizce Yetiştirme Eğitimi düzenlenecektir.

8.  Sınıflar LGS çalışmalarımız, 2 – 6 Eylül tarihleri arasında 09.00 - 13.00 arası yapılacaktır.

12. Sınıflar YKS çalışmalarımız, 2 – 6 Eylül tarihleri arasında 09.00 - 13.00 arası yapılacaktır.

Öğrencilerimizin çalışmalara katılımları önemlidir.

Hazırlık Sınıflarına;

2 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Hazırlık Yazılı Seviye Belirleme Sınavı, 3 Eylül Salı günü saat 10.00’da Türkçe Yazılı ve 11.30’da Hazırlık Sözlü Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Sınava katılım zorunludur.

Ayrıca 2 Eylül günü saat 10.15 - 11.00  arasında Sosyal Tesisler’de siz sayın velilerimiz ile tanışma – bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılımlarınızı rica ederiz.

Kitap ve kırtasiye satışı; cent.okulsepeti.com.tr sitesinden başlamıştır.

Yeni dönem okul formalarımızı okulumuzdan temin edebilirsiniz. Stantlar 9 Eylül'e kadar, 25 Ağustos ve 1 Eylül Pazar günleri dışında her gün 10.30 - 16.30 saatleri arasında açık olacaktır.

2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılında yenilenmiş kıyafetlerimizin yanı sıra öğrencilerimiz önceki yıllardan kalan mevcut kıyafetlerini de kullanabileceklerdir. Ayakkabılar, daha önceki yıllarda olduğu gibi dümdüz siyah olmalıdır.

Öğrencilerimizin okula kılık – kıyafet, saç ve görünüş olarak belirli bir düzen içerisinde gelmeleri gerekmektedir. Bunun dışında hiçbir kıyafet uygulaması okulumuz tarafından kabul edilmeyecektir.

Bilgilerinize sunarız.