Öğrenci Servisi

Biz; öğrenci servislerini de Özel Cent Okulları’nın bir parçası saymaktayız. Okulumuz içindeki tüm kural ve sorumluluklar, servislerimizde de devam etmektedir. Son model araçlarla, deneyimli ve eğitimli personelle hizmet veren servislerimizde öğretmenlerimizin de yer alması bunun göstergesidir.

Velinin önceden belirttiği yerler dışında öğrenci indirilmemesi, öğrenci inip binmesi dışında servisin durmaması, belirlenen radyoların dışında müzik yayını yapılmaması, ilkokul öğrencilerinin kemer takması, okul içindeki davranış kurallarının aynen geçerli olması gibi ilkeler, öğrenci servislerimizin vazgeçilmezleri arasındadır. Aynı zamanda araçlarımızda uydu takip sistemi ile hız ve trafik kontrolü uygulanmaktadır.