Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, telafi eğitimlerimiz uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır. 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacak olan online telafi eğitim süreci ile ilgili olarak ders programları, öğretmenlerin zoom oturum bilgileri ve kullanılacak ders materyalleri ile ilgili detaylı bilgilendirme tarafınıza 17 Ağustos haftası iletilecektir.

Anaokulu ve 1. Sınıf velilerimize telefon ile ulaşılarak öğrencilerimizin öğretmenleri ile tanışmaları için randevular verilecektir. İsteyen veli yüz yüze isteyen veli online görüşme gerçekleştirebilecektir.

Saygılarımızla,

OKUL YÖNETİMİ

ÖZEL CENT LİSESİ HAZIRLIK SINIFLARI - SINAV HAKKINDA
Ortaokuldan Liseye geçecek öğrencilerimiz için;

• 1 Eylül 2020 Salı günü saat 09.30’da İngilizce yazılı sınav
  • 1 Eylül 2020 Salı günü saat 13.30’da Türkçe yazılı sınav
  • 2 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 09.30 itibariyle İngilizce sözlü sınav yapılacaktır.

Sınav sonuçları ve öğrencilerimizin yeni sınıfları 4 Eylül 2020 Cuma günü ilan edilecektir.