DUYURULAR

Özel Cent Ortaokulu ve Lisesi 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Veli Bilgilendirmesi için tıklayınız.

Özel Cent Anaokulu Hakkında
2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı, Özel Cent Anaokulu Öğrenci Oryantasyon Programı 1-3 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Okul hayatına başlayacak olan öğrencilerimizin siz anne-babalarından, biz öğretmenlerinden alacakları sevgi ve güvenle okula uyum süreçlerini rahat geçireceklerini biliyor; sağlıklı, başarılı ve mutlu bir sene geçirmeyi diliyoruz.

1 EYLÜL 2021 ÇARŞAMBA - 2 EYLÜL 2021 PERŞEMBE
4-5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİ ORYANTASYONU
4-5 Yaş grubu öğrencilerimiz ve velilerimiz saat 10.00 itibari ile kendilerine verilen randevu saatlerinde okula gelerek öğrenci-öğretmen- veli görüşmelerini gerçekleştireceklerdir. (Görüşme saatlerimizin aksamaması için randevu saatinden 5 dakika önce okulda olunması rica edilir.)

3 EYLÜL 2021 CUMA
4-5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİ ORYANTASYONU
4-5 Yaş grubu öğrencilerimiz saat 09.30’da velileriyle okulumuza geleceklerdir. Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla bir araya gelerek tanışma ve grup oyunları oynayacaklardır. Öğrencilerimiz saat 12.00’de sizlere teslim edileceklerdir.

Notlar:

• 1-3 Eylül 2021 tarihleri arasında öğrencilerimiz okula velileri tarafından getirilecek ve alınacaklardır. 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren okulumuzda, tam gün olarak normal saatler arasında eğitim ve öğretime devam edilecektir. 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren servislerimiz düzenli hizmetlerine başlayacaklardır.
  • Servis kullanacak olan öğrencilerimizin velilerinin 3 Eylül 2021 Cuma gününe kadar servis birimine başvurarak servis kayıtlarını yaptırmalarını rica ederiz.
  • Pandemi süreci nedeniyle okula gelen velilerimiz okul binalarına alınmamakta ,okul bahçesinde misafir edilmektedirler. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
  • Öğrencilerimizin okulda maske kullanımı zorunludur yanlarında yedek maskelerinin de olmasını rica ederiz.

Özel Cent İlkokulu Hakkında
2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı, Özel Cent İlkokulu Öğrenci Oryantasyon Programı 1-3 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1 EYLÜL 2021 ÇARŞAMBA - 2 EYLÜL 2021 PERŞEMBE
1.SINIFLAR ÖĞRENCİ-VELİ BİREYSEL ORYANTASYON GÖRÜŞMELERİ

Öğrencilerimiz ve velilerimiz saat 10.00 itibari ile kendilerine verilen randevu saatlerinde okula gelerek öğrenci-öğretmen- veli görüşmelerini gerçekleştireceklerdir. (Görüşme saatlerimizin aksamaması için randevu saatinden 5 dakika önce okulda olunması rica edilir.)
3  EYLÜL 2021 CUMA
ÖĞRENCİLER GRUP ORYANTASYON ÇALIŞMASI

Öğrencilerimiz saat 9.30’da velileriyle okulumuza geleceklerdir. Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla bir araya gelerek tanışma ve grup oyunları oynayacaklardır. Öğrencilerimiz saat 12.00’de sizlere teslim edileceklerdir.

Notlar:

5. Sınıflar Hakkında
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Bizler daha öncesinde öğrencilerimizle tanışmak, birbirleriyle tanıştırmak, okulumuz ve dersler hakkında bilgilendirmek için 31 Ağustos – 3 Eylül 2021 tarihlerinde 4 günlük oryantasyon çalışması yapacağız. Etkinliklerimiz 09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Bu etkinliğe öğrencilerimiz serbest kıyafet ile katılabilirler.

8.Sınıflar Hakkında
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Ancak bizler LGS hazırlık çalışmalarına 31 Ağustos 2021 Salı günü itibariyle başlayacağız. Derslerimiz  09.00-13.00 saatleri arasında yapılacak olup günlük program sizlere daha sonra iletilecektir. Öğrencilerimiz bu süre içerisinde derslere serbest kıyafet ile katılabilirler.

Hazırlık Sınıfları Hakkında
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olup Hazırlık Seviye Belirleme Sınavımız 1-2 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacaktır.
Hazırlık Seviye Belirleme sınavı 3 aşamada

*1 Eylül 2021 Çarşamba günü 09.30-10.30 İngilizce yazılı sınav

*1 Eylül 2021 Çarşamba günü 11.30-12.30 Türkçe yazılı sınav

*2 Eylül 2021 Perşembe günü 09.30 dan itibaren İngilizce sözlü sınav şeklinde yapılacaktır.

Sınav sonuçları ve öğrencilerimizin yeni sınıfları 3 Eylül 2021 Cuma günü gün sonuna kadar ilan edilecektir. Kitap ve kırtasiye siparişlerinizi sınıfınız belli olduktan sonra verebilirsiniz.

• Sınava öğrenciler kendi imkanlarıyla geleceklerdir. Öğrencinin okula bırakılması ve alınması sırasında sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi ve velilerin kampüs içerisine girmemesi gerekmektedir.
  • Bina girişlerinde, sınıflarda, tuvaletlerde ve kantinde el antiseptiği bulundurulacaktır.
  • Okul sınırları içerisinde tüm öğrenci, öğretmen ve personel maske takacaktır. Maskenin nemlenmesi veya kirlenmesi durumuna karşın öğrencilerimizin yanında yedek maske bulundurmalarını rica ederiz.

12. Sınıflar Hakkında
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Ancak bizler YKS hazırlık çalışmalarına 31 Ağustos 2021 Salı günü itibariyle başlayacağız. Derslerimiz  09.00-13.00 saatleri arasında yapılacak olup günlük program sizlere daha sonra iletilecektir.
Öğrencilerimiz bu süre içerisinde derslere serbest kıyafet ile katılabilirler.